Вторник, 3 Август 2021
Водолей

Месечен хороскоп
Април 2019

2940

Месечен хороскоп - Водолей - Април - 01.04.2019 - 30.04.2019 година

Април ви носи промени, пътувания и възможности за себе реализация. Поставяте си високи цели, които освен активност изискват и друг ресурс, който обаче не винаги е налице при вас.

Свободолюбиви по дух, ще търсите нови възможности за изява на знанията, уменията и качествата си. В тази връзка някои от вас ще сменят работното си място, надявайки се да намерят по-добри условия за реализация. За съжаление може да останете излъгани в очакванията си, ако не сте проучили предварително детайлите. Повече уверени и независими ще се чувствате в самостоятелните занимания и бизнес. В общата работа, пък и не само там, бъдете умерени и обмисляйте всичко, което правите, за да сте спокойни за настоящия си и утрешен ден. Публичните изяви през април ще ви носят очакваните емоции и ще се радвате на внимание и уважение. Времето е подходящо за изглаждане на отношения. Ако често ви се случва да сте недоволни от някого и това да е причина за раздяла, не бързайте да съдите и да сменяте средата си, защото нещата ще се повтарят.

Потърсете вина и в себе си, има какво да направите, за да укрепите връзката си, без да налагате ограничения и да поставяте условия. Приятелството и любовта са несъвместими с тях. Април е подходящ за запознанства и създаване на семейство, в случай, че от това се интересувате. Важно е да намерите баланса между своята индивидуалност, свобода и избрания ви партньор. Станете по-достъпни в отношенията си и приемете, че всеки има право на лично щастие, като не пречите, а насърчавате усилията към неговото постигане. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година