Събота, 24 Август 2019
Водолей

Месечен хороскоп
Април 2018

4254

Месечен хороскоп - Водолей - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Трудностите и произтичащите от тях проблеми през април често ще съпътстват дните ви, но като отговорни и любознателни хора, ще продължите да търсите по-добри решения както за текущите си задачи, така и за новите.

За предпочитане са самостоятелните изяви, които ще ви осигурят добри доходи, но няма да липсват и делови предложения за съвместни проекти. Направете финансов анализ и добре преценете дали ресурсите ще ви стигнат, без да рискувате и се обвързвате с кредити. В много отношения стремежа ви към самостоятелност, към по-добра реализация и изява на напредничавото ви мислене ще намери място в събития от различен характер и най-вече в сферите, от които се интересувате. През април ще се стремите към усвояване на нови знания и похвати, обогатяващи ви не само професионално, но и духовно. Последното ще оказва съществено влияние върху отношенията и връзките ви.

Доверявайте се на разума и вътрешното си зрение, за да разпознавате по-лесно и безболезнено онези, които с користни цели се опитват да се домогват до вас, ласкаейки егото ви и възползвайки се от слабостите ви. В същото време не пренебрегвайте и не омаловажавайте труда на онези, които осигуряват победите ви. В днешното ускорено време всяко несправедливо отношение и унизително поведение се връща като бумеранг към онзи, който подценява духовността и природните закони. Кризата в семейните отношения ще се отрази на атмосферата в дома ви, от което ще загубите всички. Април не е благоприятен за създаване на трайни и благонадеждни връзки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година