Петък, 10 Април 2020
Водолей

Месечен хороскоп
Април 2017

9841

Месечен хороскоп - Водолей - 01.04.2017 - 30.04.2017 година

През април в голяма степен ще бъдете повлияни от започнатите през март начинания, най-вече от трудностите и произтичащите от тях проблеми. Като отговорни и любознателни хора, ще продължите да търсите по-добрите решения не само за текущите си задачи, но и за нови, за чиято реализация времето през третата десетдневка на месеца ще бъде най-удачно. Самостоятелните изяви в бизнеса ще ви осигурят добри доходи, но няма да липсват и делови предложения за съвместни проекти. Направете финансов анализ и добре преценете дали ресурсите ще ви стигнат, без да рискувате и се обвързвате с кредити. В много отношения стремежа ви към самостоятелност, към по-добра реализация и изява на напредничавото ви мислене ще намери място в събития от различен характер и най-вече в сферите, от които се интересувате. Като любознателни хора, ще се стремите към усвояване на нови знания и похвати, обогатяващи ви не само професионално, но и духовно.

Последното ще оказва съществено влияние върху отношенията и връзките ви. Доверете се на прозорливостта си, за да разпознавате по-лесно и безболезнено онези, които с користни цели се опитват да се домогват до вас, ласкаейки егото ви и възползвайки се от слабостите ви. В преследване на целите си, и на вас се случва да пренебрегвате или омаловажавате труда на онези, които подпомагат реализациите им. Времето е ускорено и всяко несправедливо отношение и унизително поведение се връща като бумеранг към онзи, който подценява духовността и природните закони. Работете върху това, защото не усвоените уроци трябва да се научат. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година