Сряда, 30 Ноември 2022
Везни

Месечен хороскоп
Септември 2017

10588

Месечен хороскоп - Везни - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

През септември добре обмислените ви действия ще затвърдят позициите ви на работното място, а в материален план ще ви донесат и печалби. Новите начинания през месеца няма да са от печелившите, за това се съсредоточете върху приключване на започнатите и работете върху делата си в дългосрочен план, обмисляйки добре развитията им.

При част от вас пътуванията ще са неразделна част от бизнеса и професионалната ви заетост. Не съжалявайте, ако вместо на друг, възложат на вас проект, който е свързан с дълги командировки и известни лични разходи;ще останете доволни от крайния резултат и компенсациите ще ви удовлетворят. В добро настроение ще градите нови планове и без особени затруднения ще следвате целите си. Разнообразете ежедневието си с повече положителни емоции, за да укрепите връзките си: партньорски, приятелски, семейни и други, като се стремите да спазвате договорките с партньорите си, особено с брачната ви половинка. За необвързаните месецът не е подходящ за сключване на ранен брак, за да не си създадете непоправими проблеми за в бъдеще. Ще ги избегнете, ако по-често се съобразявате с хората около вас, с приетите норми, като не злоупотребявате с доверието и търпението им, но и не позволявате на другите да злоупотребяват с вашето. 

Проведените срещи и разговори ще ви помогнат по-добре да организирате работата си, а ако тя е свързана с по-дългосрочни цели и изисква дипломатически качества, третата десетдневка на месеца е подходящо време за това. Проявената ви умереност и поддържането на хармонични отношения с хората от обкръжението ви ще ви предпази от душевни и физически неразположения. Не пренебрегвайте профилактиката, за да сте здрави, работоспособни и в добра кондиция на духа. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година