×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 18 Март 2018
Везни

Месечен хороскоп
Септември 2015

2419

Стремете се към пълноценна изява на добрите страни на характера ви, като не позволявате на средата, в която живеете и работите да ви обсеби до степен, че да забравите за личните си интереси. По-често се вслушвайте в гласа на сърцето си, в желанията и всичко, което е важно за вас, освен професионалната ви заетост и грижите по семейството. Пътешествията ще са част от мечтани реализации за някои от вас, други ще мислят за подновяване на гардероба, прическата и визията си като цяло. Ще сте харесвани и ще събирате много погледи върху себе си, но не се главозамайвайте. Ако сте семейни, не стигайте до крайности във флирта, независимо, че ще ви е приятно да ви боготворят.

По свои причини, често неоснователни, настроението ви ще се мени и на околните ще им бъде трудно да предугаждат желанията и мислите ви. За всички ще е по-добре, ако сте открити и не таите в себе си болката, а я споделяте. Не само, че ще ви стане по-леко на душата, но ще срещнете разбиране и подкрепа. По отношение на професионалната ви заетост е възможна промяна на съществуващото положение, най-често инициирана от самите вас. Съветът ми е да не избързвате с решенията си и внимателно да обмисляте всяка своя стъпка, за да не съжалявате.

С парите ще бъдете относително добре, предвид разходите по празниците, но няма да изпадате в криза на духа, заради тяхната недостатъчност. Научете се да бъдете пестеливи и заделяйте от спечеленото, влагайки го в изгодни инвестиции. Ако не ви достига информация ще я получите от специалисти в съответната сфера. Заради склонността ви да се претоварвате с работа е възможно да стигнете до физическо изтощение. Не го допускайте, за да не настъпи трайна промяна в плановете ви.


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.