Четвъртък, 8 Декември 2022
Везни

Месечен хороскоп
Октомври 2022

1317

Месечен хороскоп - Везни - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

Работата върху професионалните ви проекти, бизнес – начинания и замисляните подобрения по дома през октомври може да бъде успешна, ако сте направили правилните финансови разчети и сте взели под внимание всичко. Последното включва време, екип от хора, свежи идеи и спазване на законността. Не сте от онези, които са свикнали по различен начин да печелят поръчки и да трупат пари на чужд гръб, при вас нещата не стоят така.

Проявеното ви благоразумие ще ви предпази от ненужно обвързване с прекалено много задачи едновременно, щадейки здравето, нервите, отношенията с близките ви, и най-вече, за да се чувствате вие добре. Категорично няма да позволите на никого да се възползва с користни цели от труда и парите ви, или поне към това ще се стремите. По-често ще ви занимават философски въпроси, свързани с живота и мястото ви в него, което по естествен начин ще ви дистанцира от шума и суетата на празнодумци и дори на хора, които до скоро са били в обкръжението ви. По отношение на бизнеса и създадените ви кредитни отношения, ако има такива, е препоръчително да преразгледате и въведете ред в документацията си, възможни са проверки и дори натиск от страна на хора и институции, чиито длъжници сте.

Спазването на условията и сроковете е вид гаранция за повече спокойствие и защита срещу овластени изнудвачи, от каквито не е лишена нашата действителност Ще се чувствате в добро здравословно състояние, ако си наложите умереност във всичко и обърнете повече внимание на профилактиката, без да чакате проблемите да се задълбочат. Интимният ви живот ще бъде на приливи и отливи, бъдете честни към онези, които ви обичат и не забравяйте, че имате отговорности към родители, деца и партньори, които разчитат на вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година