Неделя, 24 Октомври 2021
Везни

Месечен хороскоп
Октомври 2021

1026

Месечен хороскоп - Везни - Октомври - 01.10.2021 - 31.09.2021 година 

С удовлетворение от постигнатото, много от вас ще си наложат известно отпускане през октомври, което не бива да си позволявате. Месецът е подходящ за стабилизиране на позиции, както на работното място, така и в обществено –политически план. Предстоят важни развития, на които възлагате големи надежди, тогава за какво отпускане да говорим.

Мобилизирайте се и направете всичко възможно, за да стигнат идеите ви до по-широк кръг от хора, ако търсите подкрепата им. Бъдете честни, открити и нека в действията ви личи загрижеността ви не само за собствените ви интереси, но и за онези, към които се стремите. Само така ще може да ги привлечете за каузата си. В отношенията с близките си не допускайте парите да са основната ви тема на разговор. Това съсипва и най-стабилната връзка, а вие за съжаление едва ли може да се похвалите с такава. Но желанието и стремежът ви да живеете спокойно и щастливо ви прави нетърпеливи понякога, което също пречи на добри тон. Разумни сте, но понякога ви убягва сериозността на риска, който поемате и естествено следват загуби. В тази връзка не е излишно по-често да се вслушвате в съветите на хора, които са минали по вашия път, имат опит и са добронамерени към вас.

Имайте предвид, че всяко прибързано действие ще ви връща в началото, за това анализирайте добре възможностите си и не спекулирайте със слабостите на онези, с които животът ви среща. Необвързаните имат шанс да срещнат подходящия за тях човек, с когото да създадат семейство. Ще почувствате радостта от новата си любов и дано задържите това светло чувство в душата си завинаги. Пазете се от простуди и инфекции, вземете мерки за регулиране на кръвното налягане. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година