Събота, 7 Декември 2019
Везни

Месечен хороскоп
Октомври 2019

2930

Месечен хороскоп - Везни - Октомври - 01.10.2019 - 31.10.2019 година

Октомври е силен за професионалните ви амбиции и житейски мечти. В бизнеса ви ще се появят нови възможности и ще разширявате деловите си контакти, част от които и с чуждестранни партньори.

Не ограничавайте активността си само във финансовата сфера, обръщайки гръб на доказали се с лоялността си към вас партньори, за да не понесете загуби от друго естество. Прецизирайте поведението си и се старайте да не създавате проблеми с прибързани решения, особено в отношенията с близките и приятелите ви, в името на свои проекти, които може и да не се осъществят, ако загърбите хората, които ви подкрепят и разчитат на вас. Инатът ви ще е неуместен и колкото по-навреме го осъзнаете, толкова по-добре за вас. Избягвайте спорове, към каквито сте пристрастени, особено за имоти и пари, за да не се окажете сред губещите.

Имайки предвид казаното, през октомври успехът ще бъде с вас. През месеца ще  бъдете в добро здраве, ако живеете в хармония със себе си и света около вас, и поддържате стабилна психиката си. Избягвайте сладките храни, алкохола и не прекалявайте с течностите. Октомври е подходящ за сключване на брак, а ако сте семейни не изневерявайте на половинката си. Бъдете полезни на родителите и децата си, за да живеете в мир със себе си и обкръжението си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година