Събота, 5 Декември 2020
Везни

Месечен хороскоп
Октомври 2018

3075

Месечен хороскоп - Везни - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Емоционалността ви през октомври може да се превърне в сериозна пречка пред вас. Ще са ви нужни повече увереност и сили, за да се преборите с недостатъците си и да поемете нещата в свои ръце, обратното може да провали плановете и реализацията на целите ви.

Често добрите ви намерения граничат с крайности и без да си давате сметка ги проваляте, повлияни от желание да оспорвате идеите на онези, от които зависите. По същите причини на работното място и в отношенията ви с колеги и партньори можете да изпаднете в неизгодна позиция, залитайки по несъщественото, но изпускайки важното. Промяната само може да ви отрезви и накара да се замислите над много неща, но ще бъде жалко, ако е с цената на финансови и душевни загуби. Анализирайте грешките си и се поправете, не вървете срещу късмета си, защото ако сами не се погрижите за себе си не очаквайте друг да го направи. Бъдете активни и работете върху новите си проекти, като се погрижите да приключите текущите. И не по-малко важно е да избягвате всякакви конфликти и спорове, за да не обречете на провал действията си.

Препоръчително е да не давате пари на заем и да сте много внимателни в думите си, за да не предизвиквате ненужен интерес към себе си. Спазвайте обещанията си, бъдете умерени, тактични и търпеливи. Месецът не е подходящ за създаване на нова връзка, а ако сте семейни не ревнувайте и не изневерявайте на партньора си. Бъдете отговорни към семейството, децата и родителите си, и не използвайте професионалната си заетост като извинение за липсата на внимание и чести отсъствия от дома. Пазете се от преумора и простуди, за да не стигнете до физическо изтощение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година