×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 25 Май 2018
Везни

Месечен хороскоп
Октомври 2016

5036
Месечен хороскоп - Везни - 01.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Октомври ще бъде един добър месец и от вас зависи да го изживеете като победители. Работата върху професионалните ви проекти и бизнес – начинания ще бъде успешна, благодарение на правилните финансови разчети и на всички останали ресурси, които влагате, като време, екип от хора, свежи идеи и спазване на законността. Последното може и да не буди възхищението на някои, свикнали по различен начин да печелят поръчки и да трупат пари на чужд гръб, но при вас нещата не стоят така. Все пак бъдете разумни и не максималисти, дори и да имате енергия, не се обвързвайте с прекалено много задачи едновременно, за да не пострадат здравето, нервите, отношенията с близките ви, и най-вече, за да се чувствате вие добре. Защото е ясно, че онези, които се възползват от труда ви, има такива, ще искат и още, но за ваша сметка. Все по-често ще ви занимават философски въпроси, свързани с живота и мястото ви в него, което по естествен начин ще ви дистанцира от шума и суетата на празнодумци и дори на хора, които до скоро са били в обкръжението ви. По отношение на деловите ви занимания и кредитни отношения е добре да въведете ред в документацията си, възможни са проверки и натиск от страна на хора и институции, чиито длъжници сте.
 
Спазването на условията и сроковете е вид гаранция за повече спокойствие и защита срещу овластени изнудвачи, каквито се роят през последно време. Ще се чувствате в добро здравословно състояние, ако си наложите умереност във всичко и обърнете повече внимание на профилактиката, без да чакате проблема да се задълбочи. По отношение на личния ви живот и интимни желания бъдете честни към половинката си, и ако вече гледате в друга посока не оставайте в заблуда онези, които все още ви обичат. Не омаловажавайте факта, че имате отговорности към родители, деца и партньори, които разчитат на вас. Не избързвайте с крайните си решения, помислете. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година