Вторник, 4 Октомври 2022
Везни

Месечен хороскоп
Октомври 2015

5203
Бъдете реалисти и не се надценявайте, особено в отношенията си с администрацията и по въпроси, касаещи професионални проекти. Трудностите могат да провалят договорености и работни проекти, някои и с международно участие. Но не се обезсърчавайте и работете върху възможността да подобрите доходите си. Благоприятен период за това се очертава през втората половина на месеца, когато служебните и професионални ангажименти ще се увеличат.
 
Помнете, че всичко, което започнете през втората половина на месеца трябва да го приключите до края, за да отворите път на по-добрите развития в живота ви. Препоръчително е да не предприемате необмислени и импулсивни действия, повлияни от реклама или от хора, имащи користни намерения към вас и вашите пари. Сделки с недвижими имоти не са препоръчителни през този период, колкото и изгодни предложения да имате за това. И при вас чувствителността ви ще е в горни граници, но не изпадайте в дребнавости и бъдете великодушни, което съвсем не означава да пренебрегнете интересите си.
 
В семейството и с партньора ви ще имате хубави, хармонични  взаимоотношения, които ще ви дават сигурност и спокойствие. Бъдете разумни и не изпадайте в крайности, поддавайки се на мимолетни изкушения, за да не загубите, защото е сигурно, че там, на където гледате няма да ви се предложи нищо по-добро от това, което имате. Във всички случаи контролирайте по-добре емоциите си и бъдете по-търпеливи, за да не сгрешите в избора си на решения и преценки. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година