×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 24 Май 2018
Везни

Месечен хороскоп
Октомври 2015

4856
Бъдете реалисти и не се надценявайте, особено в отношенията си с администрацията и по въпроси, касаещи професионални проекти. Трудностите могат да провалят договорености и работни проекти, някои и с международно участие. Но не се обезсърчавайте и работете върху възможността да подобрите доходите си. Благоприятен период за това се очертава през втората половина на месеца, когато служебните и професионални ангажименти ще се увеличат.
 
Помнете, че всичко, което започнете през втората половина на месеца трябва да го приключите до края, за да отворите път на по-добрите развития в живота ви. Препоръчително е да не предприемате необмислени и импулсивни действия, повлияни от реклама или от хора, имащи користни намерения към вас и вашите пари. Сделки с недвижими имоти не са препоръчителни през този период, колкото и изгодни предложения да имате за това. И при вас чувствителността ви ще е в горни граници, но не изпадайте в дребнавости и бъдете великодушни, което съвсем не означава да пренебрегнете интересите си.
 
В семейството и с партньора ви ще имате хубави, хармонични  взаимоотношения, които ще ви дават сигурност и спокойствие. Бъдете разумни и не изпадайте в крайности, поддавайки се на мимолетни изкушения, за да не загубите, защото е сигурно, че там, на където гледате няма да ви се предложи нищо по-добро от това, което имате. Във всички случаи контролирайте по-добре емоциите си и бъдете по-търпеливи, за да не сгрешите в избора си на решения и преценки. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година