Неделя, 4 Декември 2022
Везни

Месечен хороскоп
Ноември 2018

3076

Месечен хороскоп - Везни - Ноември - 01.11.2018 - 30.11.2018 година

Активността  ви през ноември ще води до постигане на желаните придобивки и ще ви радва с възможностите, които сами създавате пред себе си. Ще ви заинтригува делово предложение за съвместна работа, от което ще останете поласкани и заредени с добри очаквания.

Преди да приемете проверете за себе си как стоят нещата, за да не се окажете излъгани и да се разочаровате. Бъдете отговорни към обещанията си и не търсете причини за оправдание, за да не изгубите доверието в себе си. В професионално отношение се очертават делови срещи и контакти, водещи до подписване на договори с дългосрочна перспектива, осигуряваща ви работа и добри финанси. Това би било възможно, ако го направите след 11-ти, но отново с предупреждението да сте предпазливи и да не се предоверявате излишно. Ще си спестите здравословни неразположения и болести, ако не допускате преумората и депресията да определят мисленето и действията ви.

Щадете нервите си и по-често се занимавайте с нещата, които ви разтоварват и носят хубаво настроение. Ако сте не семейни, месецът е подходящ за сключване на брак, стига да имате до себе си подходящия партньор. Във всички случаи бъдете отговорни към семейството и родителите си. Ако обмисляте развод, останете коректни в отношенията си и не наранявайте близките си, заради решението си за раздяла. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година