×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 23 Април 2018
Везни

Месечен хороскоп
Ноември 2016

5534
Месечен хороскоп - Везни - 01.11.2016 - 30.11.2016 година
 
Не разчитайте на лесни печалби и незаслужени почести. За всичко ще трябва да се преборите сами, като покажете силата на волята и разума си, и най-вече на умението си да работите в колектив, защото повечето от задачите ви ще са именно сред колеги и партньори. Често заради не стиковане на плановете и недобра организация търпите провали, което се отразява на емоциите, настроението, засилва желанието ви за алкохол и в крайна сметка вредите на психиката и здравето си. А нещата не са сложни, стига да сте търпели, толерантни и склонни на компромиси, което при реализацията на общите цели става все по - задължително. Отнесете се с разбиране към нуждите на хората, които търсят помощта ви, освен, че ще ви сближи, ще се чувствате полезни и доволни от свършеното. Ще спечелите нови приятелства и възможности, които ще направят бъдещето ви по-осигурено. По отношение на здравето ви е възможно влошаване, което ще бъде най-силно изразено при страдащите от синузит и ставни заболявания.
 
Пристъпите от главоболие и гадене при страдащите от мигрена и язва също ще се засилят,  и депресии са възможни. Разнообразете живота си с повече хубави преживявания, приятелски сбирки и културни занимания, които ще ви носят душевна наслада и извисяват духовно. По отношение на капиталовложенията ви е препоръчително да избягвате всякаква принуда насила да влагате пари в предприятия, които не преценявате, като печеливши. Така ще се предпазите от грешни стъпки и загуба на средства, а с тях на нерви и спокойствие. Във всичко бъдете внимателни и предпазливи, без да сте мнителни и напрегнати. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите! 

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година