Понеделник, 3 Август 2020
Везни

Месечен хороскоп
Март 2020

2737

Месечен хороскоп - Везни - Март - 01.03.2020 - 31.03.2020 година

Там където е нужно не проявявайте инат и бъдете по-отстъпчиви, като по-добре се владеете и проявите търпение, за да не осуетите свои и общи начинания. През втората половина на месеца ви се дава възможност да възстановите отношенията си, стига да сте осъзнали грешките си и да потиснете егото си, като се извините.

Сред засегнатите може да бъдат роднини, близки, приятели и колеги, но нека това не ви възпира да намерите по-скоро път към тях, за да не превръщате околните в свои врагове. Умението ви да използвате думите ще бъде най-силното ви оръжие сега, особено за работещите в интелектуалната сфера и в журналистиката. Осигурете си повече разнообразие, без да се разпилявате в много посоки, за да избегнете депресивни състояния. Заради емоционалната ви нестабилност са възможни конфликти и в семейството, което по всякакъв начин трябва да избягвате. Не бъдете отмъстителни и не допускайте емоциите да съсипят отношенията ви с родителите, партньора и децата ви.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година