Неделя, 27 Ноември 2022
Везни

Месечен хороскоп
Март 2019

3644

Месечен хороскоп - Везни - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

Много от представителите на знака Везни ще преминат бурно през март, обсебени от желанието на всяка цена да се докажат като изключителни личности. Няма лошо, стига с поведението си да не наранявате никого и да не оставяте след себе си погром.

Обладани сте от нездрави чувства, като ревност, високо его и нетърпение, които по никакъв начин не помагат на работата и взаимоотношенията ви. Бъдете по-сдържани и последователни в действията си, за да завършите в срок ангажиментите си и да не изгубите от постигнатото. Месецът е подходящ за пътувания и приключения. Необвързаните ще изживеят силни моменти с новата си любов. Не изневерявайте, защото и без друго разклатеното ви равновесие в брака и връзката може да я погуби. Покажете осъзнато желание за примирие там където сте прегрешили и смирете егото си. Подаръците няма да закъснеят, но първата крачка трябва да направите вие. Вслушвайте се в разума и сърцето си. Всичко, което поискате ще бъде по силите ви да го осъществите, стига да не избързвате и по-внимателно да обмисляте действията си. Търсещите работа ще имат напредък, но не бързайте да отхвърляте предложения, само защото душевната ви нагласа в момента е различна.

Обективността ще ви помогне да градите авторитет, зад който стоят реални достижения. Приемайте градивно критиката и не се засягайте от истината. Не се и сравнявайте с другите, вие сте уникални и трябва да проявите силните си страни. Само така ще бъдете на пиедестал и ще се радвате на заслужено внимание и слава. Ако сте самотни март е отличен за нови запознанства и създаване на стабилна връзка. Емоциите и стресът ще се отразяват на нервите и здравето ви, но не бива да се поддавате на провокациите им. Заниманията със спорт ще ви се отразяват добре на духа и самочувствието. Избягвайте дразнители и се обграждайте с хора, с които може да споделяте вълненията си, без да ги преживявате отново. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година