×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Март 2018
Везни

Месечен хороскоп
Март 2018

3679

Месечен хороскоп - Везни - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

През март март, делата ви ще са в пропорционална зависимост от емоциите и разумното ви поведение. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари.

Ако търсите нечия подкрепа, бъдете аргументирани и говорете само по същество. Сложната енергетика ще ви изправи пред много предизвикателства, и ако не сте с овладени емоции, смирени и добронамерени, ще изпитате несгодите и разочарованията много скоро. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Собствените ви преживявания и духовни търсения ще ви подтикват по-често да размишлявате, опитвайки се чрез размисъл да вникнете в същността на проблемите си, да анализирате причините довели до тях и да откриете начините за справяне. Няма да ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. От криворазбрано великодушие не поемайте чужда вина, товарейки се допълнително с отговорности, защото ще навредите на себе си.

Не се и опитвайте да променяте никого, усилията ви ще останат без резултат, за това не проваляйте добрите си намерения и следвайте собствените си цели. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования. В резюме на казаното до тук се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма. През дните от 26 до 29 март, бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.