Петък, 24 Май 2019
Везни

Месечен хороскоп
Март 2017

8413

Месечен хороскоп - Везни - 01.03.2017 - 31.03.2017 година

За представителите на знака Везни месец март не е подходящ за реализация на нови идеи, бизнес, съдружия и начинания. Ако търсите нечия подкрепа, бъдете аргументирани и в никакъв случай не спорете, или го правете само по същество. Сложната енергетика ще ви изправи пред много предизвикателства, и ако не сте с овладени емоции, смирени и добронамерени, ще изпитате несгодите и разочарованията много скоро. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, разпознайте и отстранете дразнителя от мислите и ежедневието си. В случай, че това не е по силите ви, се опитайте да погледнете на живота от неговата позиция и много от нещата ще ви се изяснят, без да изпадате в депресии и крайности на духа. Ще си помогнете сами, отново ако сте добронамерени, искрени, незлобливи и по-ведри. Собствените ви преживявания и духовни търсения ще ви подтикват по-често да размишлявате, опитвайки се чрез размисъл да вникнете в същността на проблемите си, да анализирате причините довели до тях и да откриете начините за справяне.

Няма да ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Ще ви бъде по-лесно да се контролирате и не поемате чужда вина, ако не се поддавате на внушения, пък било то и от близки до вас хора. И да се опитвате да „образовате” някого също няма да има смисъл, за това не проваляйте добрите си намерения и следвайте собствените си цели. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това, но ако приемете го направете до 12 март, за да не останете разочаровани, и което е по-лошо, по средата на пътя. В резюме на казаното до тук се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си. През дните от 9 до 11 март бъдете особено внимателни, избягвайте риска, наложете си повече спокойствие и умереност във всичко. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година