Събота, 10 Декември 2022
Везни

Месечен хороскоп
Май 2020

1873

Месечен хороскоп - Везни - Май - 01.05.2020 - 31.05.2020 година

Верни на природата си, ще бъдете динамични, на моменти стигащи до агресия. Вулкан от чувства и емоции ще определят поведението ви и това ще си личи по резултатите ви. Но съвсем не означава, че ще са най-добрите, въпреки, че ще имате и попадения. Няма да ви липсват възможност за изяви, в които ще си проличат силните и слабите ви страни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Препоръчително е през първата половина на месеца да си наложите по-голям самоконтрол, за да не се превърне в проблем невъздържаното ви поведение. Ще изтощите силите си без причина, и осъзнавайки го, ще вините другите за това, което допълнително ще ви натоварва. Но няма да ви липсват идеи и често ще се ангажирате с няколко задачи едновременно, което също не е желателно. За да сте успешни ви е нужна стройна организация и подредени приоритети. Възможно е да си смените местоработата и да приемете предложение за нова, както и местожителството.

Във връзка с решаването на тези и други въпроси ще бъдете поставени пред избор, но веднъж направите ли го, и сте последователни в действията си, няма да съжалявате. Разногласията ви с партньора в интимната сфера може да се задълбочат и то по ваша причина. Очевидно ви се иска да поддържате няколко връзки едновременно, но не е по силите ви, за това изберете онази, която ви е най-по сърце. Всяка крайност ще ви носи проблеми и бъдете сигурни, няма да ви прави щастливи. А и съществува риск да изпуснете питомното, докато преследвате дивото.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година