Вторник, 23 Юли 2019
Везни

Месечен хороскоп
Май 2018

3567

Месечен хороскоп - Везни - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

За представителите на знака Везни месец май ще бъде наситен на събития, емоции и не на последно място на битки. Било, за да наложите позициите си, да спечелите надпревара с конкурентите си, сърцето на харесван човек или в чисто житейски план да се справите с кризата.

Ще има какво да ви занимава и няма да ви е скучно. За да не изгубите граденото с много труд и време е препоръчително да сте запознати с условията и конкретиката на всеки отделен случай, върху който работите и от който се интересувате. Не бързайте да се обвързвате с хора, към които храните съмнения, защото изискванията им на по-късен етап ще затруднят отношенията и бизнеса ви. Сътрудничеството ви с чуждестранни партньори ще се задълбочи и ще получите добри резултати. Благоприятният изход на сделките ви ще зависи доколко успявате да довеждате делата си до край и не се огъвате пред появилите се препятствия. Проявете активността си и в други посоки, навсякъде, където ви тегли сърцето и интересите ви, защото шансътще бъде с вас. Имате свои причини, които ще ви подтикнат да направите нещо повече за себе си, което и без друго отдавна планирате. По отношение на професионалната ви заетост и кариерата месецът ще ви предложи желани развития, сред които се очертава възможност за повишение или смяна на работно място.

Разширяване на контактите и създаване на нови, част от които имащи отношение към делата ви. Сред неблагоприятните аспекти за вас е средата на май, когато сте уязвими, от което ще се възползват конкурентите и враговете ви, опитващи се да съсипят бизнеса ви. От друга страна това ще ви мобилизира и накара да застанете на твърди позиции, за да запазите авторитета и достойнството си. Място за избор винаги ще има, важно е да сте последователни в действията си и да вярвате в себе си. По отношение на парите бъдете внимателни, неустойчивото ви финансово положение ще създава проблеми от различен характер. Не отказвайте предложена ви помощ от приятел или близък човек. В здравословен план са възможни проблеми, породени от настинки и вирусни инфекции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година