Събота, 4 Декември 2021
Везни

Месечен хороскоп
Юни 2018

3923

Месечен хороскоп - Везни - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

Позитивното ви излъчване, знания и опит ще подпомогнат успехите ви през юни, въпреки съпътстващите ви трудности и проблеми. Работата и личните ви ангажименти ще ви срещнат с нови хора, с някои от които ще създадете стабилно приятелство и професионално партньорство.

За съжаление сред обкръжението ви няма да липсват хора, които ще използват познанството си с вас за уреждане на лични въпроси и свои користни цели, особено, ако сте сред управляващите или хора с финансови възможности. Вие сами ще прецените колко близо ще ги допуснете до себе си. Препоръките са да не се поддавате на ласкателства и не стигате до крайности в нищо, за да избегнете разочарования и предотвратите развития, последствията от които ще бъдат невъзможни за оправяне. В същото време не ставайте мнителни, за да не си създадете сами проблеми. От вас зависи доколко ще успеете да наложите идеите си и да направите работата си по-ефективна, а животът ви по-спокоен. Обмисляйте решенията си и не се принасяйте в ничия жертва. Не влизайте в ненужни спорове и владейте по-добре емоциите си, без да изпадате в излишни обяснения, гняв и агресия, за да не превърнете опонентите си във врагове.

Преди 27 юни направете промените и пътувания, които замисляте, приключете текущите проекти и финансови дела, но след тази дата не поемайте рискове, не започвайте нови начинания и не подписвайте важни документи. Бъдете разумни и се пазете от изкушения, защото няма да липсват такива, които със сигурност ще внесат напрежение в отношенията с постоянния ви партньор. Необвързаните ги очакват приятни изненади. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година