Петък, 24 Май 2024
Везни

Месечен хороскоп
Юли 2018

4469

Месечен хороскоп - Везни - Юли - 01.07.2018 - 31.07.2018 година

Бъдете реалисти и избягвайте авантюри с непредсказуем край, за да не навредите на здравето, семейството и позициите си. Ако сте търпеливи и разумни, няма да срещнете непреодолими препятствия и с удовлетворение ще отбележите напредък в делата си.

Препоръките към всички ви е, ако може през юли да си вземете отпуск и си осигурите повече време за отдих и развлечения. Пътуванията ви ще са интересни и ще ви разнообразят приятно, а ако сте на семейна почивка се погрижете за близките си, без да налагате волята си на всяка цена. Последното е важно и във всяко друго отношение, и е добре да си дадете сметка, че прекалената емоционалност вреди. Не давайте пари на заем, вие също не се обвързвайте с непосилни кредити. За необвързаните от вас юли не е особено подходящ за създаване на трайна и благонадеждна връзка. Семейните Везни да не пренебрегват брачния си партньор, но ако се чувстват неоценени и непълноценни е възможно да мислят и за раздяла.

Не е препоръчително да прибързвате в решенията си. Последната седмица на месеца носи повече възможности за професионални и бизнес реализации, за финансова стабилизация и осъществени желания. В дните от 11 до 14 юли не рискувайте в нищо и бъдете по-внимателни към здравето си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!