Събота, 28 Ноември 2020
Везни

Месечен хороскоп
Януари 2016

3956
Както започнете годината, така и ще я карате. Това предполага да сте разумни, като си наложите самоограничения, ако изкушенията вземат връх и се погрижите за партньора и семейството си. Изневерите не са препоръчителни, за да не изпаднете от рутината на семейните взаимоотношения и в крайна сметка се почувствате самотни. Погрижете се за професионалните си задачи и работете по изпълнението им, като вложите и новаторски дух, повярвайте, ще бъдете забелязани и оценени.
 
Хармонията ще се отрази на всички аспекти от живота ви и най-важно, че ще се чувствате пълноценни и щастливи. Периодът 4 – до към 17 януари е успешен, творчески и позитивен за нови начинания, контакти и пътувания. Ще ви се отдава по-лесно да се разделите с вредните навици. Започнатото ще ви носи добри дивиденти за в бъдеще, особено в професионалната сфера. Влюбвания и нови запознанства с положителен ефект върху настроението и самочувствието ви, стабилизиране на приятелски връзки и създаване на семейство при необвързаните.
 
Времето след 26 януари е подходящо за приключване на проекти, разрешаване на конфликти и ефективни козметични въздействия върху кожата ви. Подходящ период за оздравителни операции и всичко, насочено към здравето ви. Но в периода 23 – 26 януари бъдете особено внимателни и не предприемайте рисковани начинания. С подходящ хранителен режим и умереност във всичко ще си гарантирате добро здраве и бодър дух. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година