×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Везни

Месечен хороскоп
Януари 2016

3738
Както започнете годината, така и ще я карате. Това предполага да сте разумни, като си наложите самоограничения, ако изкушенията вземат връх и се погрижите за партньора и семейството си. Изневерите не са препоръчителни, за да не изпаднете от рутината на семейните взаимоотношения и в крайна сметка се почувствате самотни. Погрижете се за професионалните си задачи и работете по изпълнението им, като вложите и новаторски дух, повярвайте, ще бъдете забелязани и оценени.
 
Хармонията ще се отрази на всички аспекти от живота ви и най-важно, че ще се чувствате пълноценни и щастливи. Периодът 4 – до към 17 януари е успешен, творчески и позитивен за нови начинания, контакти и пътувания. Ще ви се отдава по-лесно да се разделите с вредните навици. Започнатото ще ви носи добри дивиденти за в бъдеще, особено в професионалната сфера. Влюбвания и нови запознанства с положителен ефект върху настроението и самочувствието ви, стабилизиране на приятелски връзки и създаване на семейство при необвързаните.
 
Времето след 26 януари е подходящо за приключване на проекти, разрешаване на конфликти и ефективни козметични въздействия върху кожата ви. Подходящ период за оздравителни операции и всичко, насочено към здравето ви. Но в периода 23 – 26 януари бъдете особено внимателни и не предприемайте рисковани начинания. С подходящ хранителен режим и умереност във всичко ще си гарантирате добро здраве и бодър дух. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година