Понеделник, 15 Април 2024
Везни

Месечен хороскоп
Февруари 2018

8595

Месечен хороскоп - Везни - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари може да се окаже не лек за повечето от вас, ако не владеете емоциите си и се стараете на всяка цена да посочвате недостатъците на другите, без да отчитате своите.

Пораснете и осъзнайте, че с подобно поведение трупате само негативи, които си остават за ваша сметка и по никакъв начин не си помагате в нищо. Анализирайте отминалите събития и набележете стратегията си за действията, които планирате, като направите обективна оценка на случилото се. Всичко това ще ви помогне по реалистичен начин да видите къде сте и доколко намеренията ви отговарят на възможностите, стоящи пред вас. Само така ще бъдете полезни на хората, с които живеете и работите, без да се обвързвате с нереализуеми обещания. Всичко, което предвиждате е напълно възможно, стига да е добре обмислено, а не като следствие на спонтанни хрумвания от връхлитащи ви емоции. Бизнесът ви ще се развива в предсказуеми граници, а професионализмът ви ще бъде оценен от колеги и началници. Периодът не е подходящ за инвестиции и ремонти.

Станете по-смирени и добронамерени, не се съревновавайте с никого и поддържайте хармонични отношения у дома, на работното място и в обществото. По отношение на любовта имате шанс да срещнете своята половинка, ако сте необвързани, но предвид казаното по-горе и душевното ви състояние е малко вероятно да я забележите. Включване в образователни програми и спорт, културни развлечения и хоби, сами направете своя избор, за да живеете пълноценно и свободно, в голяма степен здравето ви ще зависи от това. 27 и 28 февруари са критични за вас, бъдете внимателни и не рискувайте в нищо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!