Неделя, 5 Април 2020
Везни

Месечен хороскоп
Февруари 2017

7520

Месечен хороскоп - Везни - 01.02.2017 - 28.02.2017 година

Февруари ще се окаже добър месец за представителите на знака Везни както за бизнес и професионален просперитет, така и за финансова стабилизация. В голяма степен делата ви ще зависят от вашата активност и желание, но предвид борбения ви дух, няма съмнение, че ще се възползвате от ситуациите и даденостите, като ги насочвате в своя полза. А от вас може да се възползват онези, които сте посветили в плановете и в делата си, за това добре преценявайте пред кого какво говорите. Анализирайте отминалите събития и набележете стратегията си за действията, които планирате, като направите обективна оценка на случилото се. Всичко това ще ви помогне по реалистичен начин да видите къде сте и доколко намеренията ви отговарят на възможностите, стоящи пред вас. В голяма степен това ще ви позволи и да сте полезни на хората, с които живеете и работите, без да се обвързвате с нереализуеми обещания. Всичко, което предвиждате е напълно възможно, стига да е добре обмислено, а не като следствие на спонтанни хрумвания от връхлитащи ви емоции.

Контролирайте склонността си да сте коректив на чуждото мнение и постъпки, за да не влошите отношенията си със заобикалящия ви свят. Никой не харесва да бъде критикуван, вие също. Бизнесът ви ще се развива в предсказуеми граници, а професионализмът ви ще бъде оценен от колеги и началници. Периодът не е подходящ за инвестиции и ремонти. По отношение на любовта ще бъдете в подчинена позиция, дано не възроптаете, защото е сигурно, че ще загубите. Образователни програми и спортни занимания, културни развлечения и хоби, сами направете своя избор, за да живеете пълноценно и свободно. Хранете се редовно и здравословно. През дните от 10 до 12 февруари бъдете особено внимателни и не рискувайте в нищо. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година