×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Март 2018
Везни

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4160
Успехите ви през този месец ще зависят най-вече от правилността на решенията и съответно на действията ви. Бъдете внимателни при договаряния на условия за работа и сътрудничество, при покупки и влагане на средства в дългосрочни проекти. Поради доверчивостта си, а и заради склонността ви да се обграждате с красиви вещи е възможно да не дооцените или надцените нечие предложение, от което да последват загуби за вас. Но имате шанс за създаване на печелившо сътрудничество с доказани професионалисти, от което да печелите всички. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Освен това ще се ползвате от нечие височайшо покровителство за реализиране на плановете ви, от което ще оставате доволни. Все пак мислете, че трябва и да давате, не само да получавате. Месецът е благоприятен за творческа работа, още повече, че ще имате възможност да постигнете интересни споразумения и подпишете договори, осигуряващи ви много изяви. Няма да липсват и такива, за които месецът ще ги изненада със съкращения на работното място, но всяко зло за добро.
 
Ще потърсите нови перспективи за професионална реализация и е добре на първо място да използвате личните си познанства за намиране на подходяща работа. Промени ще има и в интимния ви живот, ако сключването на брак може да се отнесе към тази сфера. Хранете се здравословно и не проявявайте крайности в нищо, особено в дните 20 – 22 февруари, за да се чувствате пълноценни и жизнерадостни.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.