Неделя, 15 Декември 2019
Везни

Месечен хороскоп
Декември 2019

1875

Месечен хороскоп - Везни - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

През декември няма да изпитвате материални затруднения и ще осъществявате плановете си, ако умеете предварително да планирате делата си и не подминавате подадената ви от Съдбата ръка.

Бъдете активни и не се оставяйте на инерцията да ви води, за да не пропилявате безвъзвратно времето си. С лекота ще създавате нови контакти и запознанства, изградени на честна основа, но в същото време обръщайте повече внимание на новите хора в живота ви,защото рискувате да привлечете неподходящи приятели и делови партньори. Късметът е с вас, стига да не го подминете сами, само защото не ви се занимава с едно или друго, а то всъщност е важното за момента. Не се засягайте от забележките на колегите си, по-добре да вникнете в тях и да се поправите. Така ще помогнете най-вече на себе си. Необвързаните от вас могат да се влюбят през декември и да помислят за създаване на семейство. А ако вече сте създали такова, но то не е основано на взаимни отстъпки и споделена любов, вероятността от раздяла с партньора ви също е реална. Ако сте решили да пътувате в чужбина по празниците го направете, без да се хвалите, за да не се осуетят плановете ви.

И през декември здравето ви ще е в пряка зависимост от живота, който водите. Временните несполуки ви помагат по-лесно да посягате към чашката, без да си давате сметка колко много си вредите. Избягвайте солена, сладка и пикантна храна, уязвими са бъбреците. Не бива да се поддавате на нервно напрежение, спортувайте и отделяйте повече време за почивка. Ако ориентирате програмата си така, че да свършите с проекти и срочни задачи до 20 декември, ще ви остане достатъчно време да се подготвите и спокойно да посрещнете Коледа и Новата 2020 година. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година