Вторник, 11 Август 2020
Везни

Месечен хороскоп
Декември 2019

2876

Месечен хороскоп - Везни - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

През декември няма да изпитвате материални затруднения и ще осъществявате плановете си, ако умеете предварително да планирате делата си и не подминавате подадената ви от Съдбата ръка.

Бъдете активни и не се оставяйте на инерцията да ви води, за да не пропилявате безвъзвратно времето си. С лекота ще създавате нови контакти и запознанства, изградени на честна основа, но в същото време обръщайте повече внимание на новите хора в живота ви,защото рискувате да привлечете неподходящи приятели и делови партньори. Късметът е с вас, стига да не го подминете сами, само защото не ви се занимава с едно или друго, а то всъщност е важното за момента. Не се засягайте от забележките на колегите си, по-добре да вникнете в тях и да се поправите. Така ще помогнете най-вече на себе си. Необвързаните от вас могат да се влюбят през декември и да помислят за създаване на семейство. А ако вече сте създали такова, но то не е основано на взаимни отстъпки и споделена любов, вероятността от раздяла с партньора ви също е реална. Ако сте решили да пътувате в чужбина по празниците го направете, без да се хвалите, за да не се осуетят плановете ви.

И през декември здравето ви ще е в пряка зависимост от живота, който водите. Временните несполуки ви помагат по-лесно да посягате към чашката, без да си давате сметка колко много си вредите. Избягвайте солена, сладка и пикантна храна, уязвими са бъбреците. Не бива да се поддавате на нервно напрежение, спортувайте и отделяйте повече време за почивка. Ако ориентирате програмата си така, че да свършите с проекти и срочни задачи до 20 декември, ще ви остане достатъчно време да се подготвите и спокойно да посрещнете Коледа и Новата 2020 година. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година