×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Ноември 2018
Везни

Месечен хороскоп
Декември 2017

9151

Месечен хороскоп - Везни - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

През декември ще имате възможност да се съсредоточите върху служебните си задачи, като се погрижите и за семейните и лични ангажименти да вървят успоредно, така, щото да не оставате недовършено нищо важно за вас.

По отношение на финансите ще постигате очакванията си, макар и с цената на повече работа и нерви. В състояние сте да реализирате новите си проекти и е добре да го направите до края на втората десетдневка на декември, когато енергиите ще благоприятстват активността и находчивите ви идеи. Благодарение на дипломатичните ви и други умения ще разширите хоризонтите пред себе си, но имайте предвид, че всяко пренатоварване ще води до емоционален стрес. Работата в екип ще ви спори, но ще зависи доколко ще съумявате да запазите не наранено чувството си на свобода и независимост в това, което правите. Бъдете премерени, особено през периода 7 – 9 декември, защото са възможни провокации, оказващи негативно въздействие върху поведението ви.

Ако решите да смените деловите партньори, по-добре не го правете, защото ще загубите. В личните отношения също са възможни промени и най-вече в интимния ви живот. Подтиквани от някаква вътрешна неудовлетвореност, ще си позволите повече свобода в поведението и ще сменяте партньорите си по-често, което естествено крие риск не само за здравето, но и за семейните отношения. Ако не се овладеете и спрете навреме, нещата може да отидат много далече и да се стигне до раздяла и развод. Ако това целите - добре, но тази свобода няма да ви донесе друго, освен душевна болка и финансова разруха. Съхранете отношенията си, за да посрещнете Новата 2018 година в хубаво настроение и топлина в душата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година