Неделя, 15 Декември 2019
Везни

Месечен хороскоп
Декември 2016

6972
Месечен хороскоп - Везни - 01.12.2016 - 31.12.2016 година
 
През декември е добре да се съсредоточите върху нещата, които планирахте през годината, но за съжаление времето и средствата не ви достигнаха. За последното ще имате по-добри възможности, предвид очакваното финансово подобрение и предлагащата ви се възможност за нова инициатива, ваша или съвместна. В състояние сте да реализирате смелите си проекти, и е добре да го направите до към втората десетдневка на декември, когато енергиите ще благоприятстват находчивите ви идеи. Благодарение на дипломатичните ви и други умения ще разширите хоризонтите пред себе си, но имайте предвид, че всяко пренатоварване ще води до емоционален стрес, така че не минавайте границите в нищо. Работата в екип ще ви спори, но ще зависи доколко ще съумявате да запазите не наранено чувството си на свобода и независимост в това, което правите.
 
Бъдете премерени, особено през периода 18 – 20 декември, защото са възможни провокации, подтикващи ви към емоционална невъздържаност. Преумора и простуди също са възможни. Дните около Коледа и Нова година за вас ще са специални, в подготовка и семейни тържества, с хубаво настроение и топлина в душата. И най-радващото е, че ще има с кого да ги споделите. Весело посрещане на Новата 2017 година! Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година