×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Март 2018
Везни

Месечен хороскоп
Декември 2015

3706
През декември е добре да се съсредоточите върху нещата, които планирахте през годината, но за съжаление времето и средствата не ви достигнаха. За последното ще имате по-добри възможности, предвид очакваното финансово подобрение и предлагащата ви се възможност за нова инициатива, ваша или съвместна. В състояние сте да реализирате смелите си проекти, и е добре да го направите до към втората десетдневка на декември, когато енергиите ще благоприятстват находчивите ви идеи.
 
Благодарение на дипломатичните ви и други умения ще разширите хоризонтите пред себе си, но имайте предвид, че всяко пренатоварване ще води до емоционален стрес, така че не минавайте границите в нищо. Работата в екип ще ви спори, но ще зависи доколко ще съумявате да запазите не наранено чувството си на свобода и независимост в това, което правите. Бъдете премерени, особено през периода 18 – 20 декември, защото са възможни провокации, подтикващи ви към емоционална невъздържаност.
 
Преумора и простуди също са възможни. Дните около Коледа и Нова година за вас ще са специални, в подготовка и семейни тържества, с хубаво настроение и топлина в душата. И най-радващото е, че ще има с кого да ги споделите. Весело посрещане на Новата година! Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.