Петък, 30 Септември 2022
Везни

Месечен хороскоп
Август 2022

1008

Месечен хороскоп - Везни - Август - 01.08.2022 - 31.08.2022 година

За много от вас първата половина на август ще бъде повече натоварена с работни ангажименти и допълнително напрежение, често стигащо до невъзможност да се справите с цялата работа. Каквито и да са плановете ви за делови срещи, разговори, обсъждане на нови проекти, общи начинания, бизнес и сделки, се погрижете да ги реализирате и приключите до средата на месеца.

Съобразявайки се с казаното е добре да обмисляте и възможността за съвместна работа с онези, с които имате общи интереси в бизнеса и в друга сфера на живота през времето, когато това би ви донесло желаните резултати. Не се изкушавайте да споделяте чужди тайни, за да запазите коректни отношенията ви. В противен случай ще се люшкате напред-назад, без да намирате удовлетворение в нищо. Стресът се отразява неблагоприятно на здравето ви и е възможно да се обадят хронични страдания, за това не ги подценявайте и поддържайте в равновесие психическата си и физическа форма. Особени емоции и чувства ще ви владеят през август. От една страна ще бъдете по-затворени за ежедневните проблеми на близките си и в същото време, приключенски настроени, ще търсите разнообразие и развлечения навън. Във всички случаи не е препоръчително да създавате нови контакти през втората половина на месеца, защото в последствие ще калкулирате разочарования от тях.

В същото време около вас има хора, с които си мислите, че сте приключили отношенията си, но те ще играят роля и занапред в живота ви. С правилен начин на хранене и без да стигате до крайности в нищо, както и честата профилактика ще ви помогнат да се чувствате добре. Отношенията в семейството ви ще се определят в голяма степен от поведението ви, ако сте грижовни и любящи, ще се радвате на взаимност. Обратното за съжаление също е възможно. Ако плановете ви да почивате съвпаднат с времето, когато не са препоръчителни активни натоварвания и нови начинания, то бъдете сигурни, че ще имате наистина пълноценна и спокойна отпуска. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година