Четвъртък, 28 Септември 2023
Везни

Месечен хороскоп
Август 2021

1725

Месечен хороскоп - Везни - Август - 01.08.2021 - 31.08.2021 година 

Август е подходящо време за вашите намерения и нови начинания. Имате идеи, планове, подготовки и набелязани цели, които може да осъществите с по-малък разход на енергия, средства и време. Необходимо е да сте толерантни и да не изпреварвате събитията. За всичко си има време, проумеете ли го, ще си спестите разочарования и загуби.

Със спокойни, овладени мисли и действия ще ви бъде по-лесно не само в работата, бизнеса, деловите контакти, но и в личните отношения. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не изгубите интереса към себе си. Градили сте с години взаимоотношения, общи цели и сте постигнали много, а може поради свои неразположения и неконтролирани емоции да ги изгубите бързо. В същото време е възможно отново да се доказвате в поредната битка, но това е по-благоприятния вариант пред вас, защото сте силни и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия, за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. Бъдете внимателни на път и в работа с режещи инструменти.

Всяко разсейване крие опасност с непредсказуеми последствия. Нещата, в които сте убедени и вярвате, ще ви носят победи и ще бъдат ваши за винаги. Любовта ще ви покровителства на всички нива и това е вашият шанс да напредвате. Възползвайте се мъдро и ще имате добър живот, но бъдете благодарни и добри. Съдбата е благосклонна, покажете, че може да бъдете великодушни и полезни, като истински хора. 23 – 26 август са дни, през които е важно да сте особено внимателни, за да си спестите нови проблеми. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!