Вторник, 19 Януари 2021
Везни

Месечен хороскоп
Август 2020

1875

Месечен хороскоп - Везни - Август - 01.08.2020 - 31.08.2020 година

През август ще имате съдбовна подкрепа, благодарение на което ще осъществявате без затруднения всичко, което предвиждате и за което сте подготвени. В началото на месеца стабилизирайте позициите си, заслуга за това ще имат и всички около вас, които ви обичат и подкрепят. Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма, ще се радвате на повече внимание и любов, което без съмнение ще ви прави щастливи.

Полезни са промените и пътуванията, но е препоръчително да ги обмисляте внимателно и да не споделяте предварително плановете и намеренията си с непознати хора или такива, които ласкаят качествата и деловите ви постижения. Активността ще ви носи очакваните доходи и престиж, от които ще оставате доволни не само вие, но и онези, които вървят редом до вас. Изкушения също няма да липсват, което ви задължава да обмисляте добре действията си, за да не съжалявате за пропуските и грешките, които те водят след себе си. Ако добре изиграете картите си ви очаква нов връх в професионален и обществено-политически план. Звездите ви предупреждават да контролирате по-добре мислите и желанията си, и да не губите мярка, за да не си навредите сами. Не прекалявайте с алкохола, приемайте лека храна и се грижете по-добре за здравето си. Проблемите в семейството са лесно преодолими, стига да поддържате добра атмосфера в дома и сред близките си. За необвързаните август е измежду най-подходящите месеци за създаване на семейство.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година