Вторник, 6 Декември 2022
Везни

Месечен хороскоп
Август 2018

3136

Месечен хороскоп - Везни - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

През август ще живеете с нагласата да създавате повече хармония в отношенията си и ще се стремите към това, но успехът ви ще бъде променлив. Имате добри намерения и ще търсите разбирателство с хората покрай вас, но това може да ви донесе и разочарования.

Не се оставяйте да бъдете погълнати от проблемите на другите и се грижете по-добре за себе си, за да успявате в начинанията си. Имате шанс за напредък във всичко, което планирате, стига да отстоявате принципните си позиции и не се разпилявате в много посоки. В партньорските отношения ще срещате разбирателство по общи теми и заедно ще успявате в начинанията си, най-вече заради умението ви да работите в колектив и заради вродената ви приспособимост, което е измежду най-ценните ви качества. За съжаление не всичко ще бъде идеално, възможно е да останете потресени от нечие лицемерие и това да ви дистанцира. Бъдете внимателни при боравене с пари, не давайте заеми и се пазете от измами. В професионално отношение месецът ще ви донесе добри възможности за изяви, стига да не пренебрегвате казаното по-горе и да спазвате обещанията си.

Месецът е подходящ за създаване на стабилна връзка и семейство, ако сте необвързани. Не пренебрегвайте семейството и най-вече децата и възрастните си родители заради професионалните си ангажименти, сега те имат най-голяма нужда от вас. През дните от 10 до 12 август ограничете приема на течности, за да не натоварите бъбреците, и като цяло се грижете повече за здравето си. Не рискувайте в нищо и бъдете предпазливи по време на път, като шофьори и пешеходци. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година