Неделя, 10 Декември 2023
Везни

Месечен хороскоп
Април 2023

2007

Месечен хороскоп - Везни - Април - 01.04.2023 - 30.04.2023 година

Дните след 18 април обещават успех в новите ви начинания, но до тогава не предприемайте нищо, което е свързано с договаряния, финанси и сделки. До тогава делата ви ще са в пропорционална зависимост от емоциите и разумното ви поведение. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Ако търсите нечия подкрепа, бъдете аргументирани и говорете само по същество. Сложната енергетика ще ви изправи пред много предизвикателства, и ако не сте с овладени емоции, смирени и добронамерени, ще изпитате несгодите и разочарованията много скоро.

Ако се почувствате емоционално и психически натоварени търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Собствените ви преживявания и духовни търсения ще ви подтикват по-често да размишлявате, опитвайки се чрез размисъл да вникнете в същността на проблемите си, да анализирате причините довели до тях и да откриете начините за справяне. Няма да ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. От криворазбрано великодушие не поемайте чужда вина, товарейки се допълнително с отговорности, защото ще навредите на себе си. Не се и опитвайте да променяте никого, усилията ви ще останат без резултат, за това не проваляйте добрите си намерения и следвайте собствените си цели.

Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това. Във всички случаи до 18 април не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования. В резюме на казаното до тук се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма до 18 април. През дните от 26 до 29 април бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията.