Неделя, 14 Април 2024
Везни

Месечен хороскоп
Април 2022

2076

Месечен хороскоп - Везни - Април - 01.04.2022 - 30.04.2022 година

Вникнете по-задълбочено в емоциите и чувствата си през април, защото при много от вас те ще създават проблеми, ако се оставите в тяхно подчинение и им позволите да влияят на обективността и действията ви. Не оставайте безразлични и към проблемите на обкръжението си, ако си мислите че не ви засягат, грешите. Напредналите в духовно отношение добре разбират, че помагайки им, всъщност помагат на себе си, за това проявете усилия и покажете благоразположението си.

Чувствителността ви ще е засилена, особено през първата половина на месеца, и често може да оставате наранени от някого или нещо, за това бъдете прозорливи. Събитията и сърцето правдиво ще ви подсказват от кого е по-добре да се разграничите, за да запазите психическата си устойчивост, елиминирайки негативното му въздействие върху себе си. До 7 април не предприемайте нови начинания, бъдете внимателни по време на път и при работа с режещи инструменти. Не влизайте в конфликти и живейте смирено. В професионален и личен план работете върху текущите си задачи и не позволявайте отлагането им да ви причини загуби. След тази дата професионалните ви и бизнес реализации ще поемат по-ускорено темпо, очакват ви договорености и финансови сделки. В отношенията ви с колеги и партньори покажете толерантност и не отвръщайте с агресия на опитите им да ви показват къде грешите, защото рискувате за загубите уважението им и дори нещо повече.

Сигурно е, че има още какво да научите, включително и за себе си, което по различни причини до сега сте пропуснали. Бъдете сигурни, че проявеният ви инат ще си остане само за ваша сметка. Колкото по-навреме го осъзнаете, толкова по-добре за вас и живота ви занапред. Професионалните ви ангажименти ще нараснат, парите и удобствата на семейството ви също. На работното място са възможни размествания, съкращения и смяна на едно с друго, но не бързайте да се притеснявате, защото ще имате и добри възможности. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!