Събота, 23 Март 2019
Везни

Месечен хороскоп
Април 2018

4976

Месечен хороскоп - Везни - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Сред важните неща, на които трябва да обърнете внимание през април са емоциите и чувствата, които със сигурност ще ви създават проблеми, ако се оставите да определят решенията и ръководят действията ви.

Сигурно е, че ще ви вълнуват и проблемите на обкръжението ви, но колкото и да си внушавате, че не ви засягат, грешите. Помагайки на тях, помагате на себе си, за това проявете усилия и покажете благоразположението си. Чувствителността ви ще е засилена и често може да оставате наранени от някого или нещо, за това бъдете прозорливи. Слушайте сърцето си и следвайте развитията, които ще ви подскажат от кого е по-добре да се разграничите, за да запазите психическата си устойчивост, елиминирайки негативното му въздействие върху себе си. Не влизайте в конфликти и живейте смирено. В професионален и личен план работата ще ви спори, както в изпълнението на текущите задачи, така и в новите начинания. Ако сте безработни разширете обхвата на търсенията си, не чакайте на готово някой да ви покани, проявете активност, за да разчитате на съдбовна подкрепа.

В бизнеса ви очакват договорености и финансови сделки, но само ако сте упорити и преследвате целите си. Известно е желанието ви да влизате в спорове, но не отвръщайте с агресия на онези, които ви показват къде грешите, защото рискувате да загубите уважението им и дори нещо повече. Има още какво да научите, включително и за себе си, което по различни причини до сега сте пропуснали, но ако се инатите, ще си остане за ваша сметка. Колкото по-навреме го осъзнаете, толкова по-добре за вас и живота ви занапред. В интимен план ще имате романтични преживявания и ще търсите емоции и развлечения, но ако сте обвързани не мислете за изневери, за да не последват раздели. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година