Сряда, 6 Декември 2023
Телец

Месечен хороскоп
Септември 2022

1173

Месечен хороскоп - Телец - Септември - 01.09.2022 - 30.09.2022 година

Обмисляйте добре начинанията си през септември и не споделяйте плановете си, преди да ги реализирате, за да не се похвалят други с успехите ви. Сред обкръжението ви има хора, които неуморно следят за грешки и пропуски в действията ви, и с готовност биха ги използвали срещу вас. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки, за да не се разочаровате.

В обществено-политическата сфера ще има развития и няма да ви липсва късмет, стига с позицията си да защитавате интересите на онези, които ви вярват и не изневерите на ценностите, които популяризирате. Често ще ви е нужно да сте по-търпеливи и отговорни към обкръжението си. Нуждаете се от повече яснота в плановете и целите, които си поставяте. В семейството и в личните отношения ще споделяте намеренията с партньора и близките ви, ще кроите общи планове и цели, стига да създавате с поведението си спокойна обстановка около себе си. Вслушвайте се в съветите на колегите и хората, с които работите, за да избегнете неприятности и главоболия. Не се плашете от трудностите и от неизбежните препятствия, ако такива се появят пред вас, защото те ви предпазват от по-сериозни проблеми. През месеца е възможно да решавате имотни въпроси и е сигурно, че няма да оставите интересите си незащитени.

Контролирайте чувствата и ревността си, за да не съсипете връзката си с партньора ви. Не се оставяйте да бъдете манипулирани от обидени роднини и да взимате прибързано решение за раздяла. Грижете се за семейството си и ще запазите добри отношенията си. Месецът не е подходящ за брак и създаване на сериозна връзка, ако сте необвързани. В дните от 25 до 27 септември бъдете по-внимателни към здравето си, за да се предпазите от простуди, инфекции и нервно напрежение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!