Събота, 9 Декември 2023
Телец

Месечен хороскоп
Септември 2020

1726

Месечен хороскоп - Телец - Септември - 01.09.2020 - 30.09.2020 година

Започвате месеца не в най-добрата си форма, но с желанието нещата да се променят към добро. И така ще бъде. Ще се преборите с нервното напрежение, ако мислите позитивно и отдавате значение на важните неща в живота и по-малко на онези, които ще си заминат, без да оставят следи.

Енергичността ви постепенно ще се възвърне, което значи, че без негативни последствия ще влезете в ритъм с програмата си и в крайна сметка нещата ще си дойдат на мястото. Настъпват по-спокойни дни и за партньорските ви взаимоотношения. Ще се толерират повече умствените занимания и по-малко физическите. В професионалната сфера ще отбележите напредък, който ще се отрази най-вече на финансовото ви състояние. Ще дадете приоритет на съзидателните си планове, на които ще посвещавате повече от времето си през средата на периода и края на месеца.

Пътуванията ще са желани, зареждащи с позитивни мисли и енергия. Ако срещате трудности, то те ще са следствие от нереалистични оценки или плод на възбудената ви емоционалност, върху което трябва да поработите още. Но в организацията на тържества и хубави поводи ще бъдете силни, а такива няма да липсват. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!