×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Март 2018
Телец

Месечен хороскоп
Септември 2015

2310

По-добре обмисляйте думите и делата си, за никъде не тръгвайте неподготвени, и ако е възможно, говорете само по същество. Във ваш интерес е да признавате грешките си и по-малко да съдите другите, особено хората, мислещи различно от вас. Развитията ще са така сложени, че много неща предстои да осъзнаете за себе си и живота, ако не се научите на търпение и смирение. Във възможностите ви ще бъде да ускорите нещата в своя полза, да стабилизирате финансите и социалното си положение, и да преминете успешно през този месец, ако сте организирани и съсредоточени върху изпълнението на целите, които си поставяте.

Приспособимостта ви към условията на работа и живот често ще се превръща в предизвикателство пред вас и само с обективна оценка и приемане на даденостите ще успявате да сте в подходящата кондиция за работа, бизнес, интелектуални, творчески и духовни занимания. Не проявявайте ината си и не съдете за другите по външни белези, има по-важни и стойностни неща, с които ще трябва да се съобразите, за да достигнете до истината. До 20 активността ви е намалена, заради което трябва по-добре да вникнете в казаното по-горе, за да преминете през периода без загуби.

Шансовете ви да постигате това, което желаете действително са на лице, от вас зависи да действате и успявате. Това означава да сте по-добре организирани, особено през третата десетдневка на месеца, когато предизвикателствата ще ви поднесат много изненади. Много от вас ще пътуват, някои в чужбина, което ще внася повече разнообразие и приятни емоции в ежедневието ви. Отношенията с роднините ще ви дават усещане за стабилност, благодарение на силната връзка помежду ви, но най-вече на търпението им. Оценете го и не злоупотребявайте с него. Развития в интимната сфера.


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.