Петък, 9 Юни 2023
Телец

Месечен хороскоп
Октомври 2021

1583

Месечен хороскоп - Телец - Октомври - 01.10.2021 - 31.09.2021 година 

За представителите на знака Телец месец октомври носи професионални, делови и лични удовлетворения. Упорити и амбициозни, ще използвате времето си разумно, за да разгърнете силите си и в други посоки, в зависимост от интересите и душевната ви нагласа. Във всички случаи имате реален шанс за реализация на нови проекти и дейности, от които ще печелите.

Бъдете разумни и не позволявайте на емоциите да диктуват поведението ви, за да не загубите постигнатото. Сред неблагоприятните аспекти през месеца са изкушения, тласкащи ви към разточителство и показност, обслужваща нездрави интереси и подбуди. Ако сте прозорливи ще ги разпознаете и вземете мерки срещу действията на онези, които насърчавайки ви с ласкави думи прикриват користните си цели. Всичко трябва да бъде добре обмислено и реализирано с подходящите хора, да се справите сами ще ви бъде трудно. За предпочитане е да не създавате нови съдружия и не влизате в рисковани сделки, освен, ако не сте напълно убедени в правилността на избора си. Новите запознанства ще ви изпълват с хубави емоции и очаквания, и ще се радвате на внимание. Но съществува и риск, особено, ако споделяте вълненията си с неподходящите хора, сред които могат да се окажат и някои от близките ви. В обществената, социалната, политическата и професионалната сфера ще стабилизирате позициите си, няма да липсват и делови предложения.

Бъдете търпеливи и толерантни, за да поддържате по-гъвкави отношения в семейството, балансирайки между различни настроения, желания и цели. Нечие поведение може да ви създаде известно притеснение, но е по силите ви да избегнете конфликтите. Промяната във времето ще се отрази на хроничните ви страдания, възможни са ставни и сърдечни неразположения, главоболие, безсъние и пр, но като цяло ще имате настроение и дух. Не се претоварвайте с нищо и си осигурете повече време за отдих и културни развлечения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-