Петък, 15 Ноември 2019
Телец

Месечен хороскоп
Октомври 2019

2781

Месечен хороскоп - Телец - Октомври - 01.10.2019 - 31.10.2019 година

Октомври е подходящ за изява на интелектуалните ви и професионални способности, практични и творчески умения, фини възприятия и висока култура.

С казаното ще печелите внимание и уважение, но често и завист, която може да ви създаде безпокойство. Извисете се над дребнавото и следвайте целите си, защото успехът ще бъде с вас. Работете така, както вие умеете и се възползвайте от всяка появила ви се възможност, за да постигате мечтите си и заемете своето място. Пътуванията през октомври ще бъдат успешни, а задграничните ви делови срещи полезни, стига да имате предвид казаното по-горе. Обратното ще ви създава трудности и ще изпълва дните ви с напрежение и стрес.

За да запазите здравето си относително в добро състояние избягвайте преумората, която сега може да се превърне във вашия най-голям враг. С разговори, обсъждане на интересуващи ви въпроси и партньорска взаимопомощ ще поддържате нормална атмосферата на работното място и у дома. Необвързаните ще мислят за създаване на семейство. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година