Петък, 28 Януари 2022
Телец

Месечен хороскоп
Октомври 2017

12035

Месечен хороскоп - Телец - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

В много отношения октомври ще бъде интересен период за представителите на знака Телец, без да се омаловажават и трудностите, с които ви предстои да се справите.

В професионален и бизнес план ще имате повече работа и често ще бъдете изправени пред предизвикателството да работите за пръв път по проекти, изискващи допълнителна информация и подготовка. Трудолюбието, интелекта и любознателността ще ви помагат да намирате верните решения, без да изпадате в крайности на духа. Последното не при всички ще е така, често нервите ще са повече, което ще се отразява на отношенията ви с колегите, в семейството и с околните. Намирайте баланса във всичко и не позволявайте на връзки, градени с години да се разпаднат само защото сте се оказали в плен на моментни настроения и мисли, които в обикновения ви живот отсъстват. Възможно е някои да се възползват от вас в подкрепа на користните си цели, за това не приспивайте бдителността си и не позволявайте да се похвалят с успехите ви. Сигурно е, че ще защитите интересите си и няма да останете в сянка, но това е само щрих от ежедневието ви; правете това, което смятате за правилно.

Изразявайки най-доброто от себе си, ще се радвате на хубави отношения в семейството, сред колегите и приятелите, в обществото и там, където насочвате интересите си. Признанието, че сте способни да заемете една или друга позиция ще ви амбицира да се реализирате, както и да постигнете целите, независимо от трудностите и несгодите по пътя. Грижете се по-добре за себе си, щадете здравето и нервите си, защото всичко си има цена. Няма да липсват промени, заради които ще се наложи да преразгледате приоритетите си и да ги следвате с темпо, което ви позволява да отделяте повече време за семейството, за отдиха си, за културните, творчески и други занимания, на които държите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година