Понеделник, 5 Декември 2022
Телец

Месечен хороскоп
Ноември 2022

1193

Месечен хороскоп - Телец - Ноември - 01.11.2022 - 30.11.2022 година

Започвате месеца с известно забавяне на делата си, причина за което имате и вие самите. Може би ще я откриете в нежеланието си да свършите конкретни задачи или в друго обяснение, но във всички случаи постигнатото няма да ви носи доволство. За предпочитане е да не се задълбочавате в миналото, а да обърнете поглед напред, където ще откриете нови предизвикателства пред себе си.

В тази връзка обърнете повече внимание на професионалните си проекти, благодарение на които ще подобрите бюджета си. По отношение на конкретна задача, с изпълнението на която сте ангажирани персонално, имате реален шанс да повишите възнагражденията си, стига да постигнете желаните договорености и разчетете правилно разходите си. Възможни са и конфликти с роднини, но бъдете великодушни и не задълбавайте в дребнавости. Ако сте дипломатични ще ви бъде по-лесно да се справите с онези, които не споделят идеите ви. Към средата на месеца ще се поздравите с успешно реализирани сделки и финансови операции.

В деловата сфера нещата ви ще се развиват във ваша полза. Въздържайте се от необмислени покупки и изкушения. Възможни са разкрития за извънбрачни връзки. Пътуванията ще са успешни, както и връзките ви с чужбина. Грижете се за здравето си. Ако сте под напрежение, търсете начини за разтоварване, но не за сметка на някой друг. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година