Събота, 4 Декември 2021
Телец

Месечен хороскоп
Ноември 2020

1768

Месечен хороскоп - Телец - Ноември - 01.11.2020 - 30.11.2020 година

През ноември ще имате различни предизвикателства и случаи, в които ще ви е нужно да проявите повече воля и търпимост към другите, за да следвате целите си. Постарайте се да довършите започнатото и да стабилизирате постигнатото, за да разчитате на печалби през оставащото до края на годината време. Изяснете отношенията в семейството си и сред онези, с които сте обградени.

Ще си спестите душевни травми, ако прекъснете връзката си с хора, които с действията си вредят на авторитета ви, карат ви безпричинно да страдате и се възползват всячески от постиженията ви за користните си цели. С други думи от вас ще зависи да съхраните това, което имате и разширите интелектуалните си, духовни и културни познания, за да се чувствате в хармония с добрите енергии и отворите място за проявленията им в живота си. В същото време не бъдете прекалено доверчиви и не давайте пари на заем, защото трудно ще си ги върнете. В посоченият по-горе период не подписвайте важни документи, не предприемайте съвместни участия и рисковани начинания.

По отношение на личния ви живот новите запознанства и поставеното сега начало на връзка ще бъде успешно. Вслушвайте се по-често в сърцето си и правете това, което внася умиротворение в душата ви. Търсете разнообразието, но в разумни граници и в степен задоволяваща здравите ви интереси, без крайности и неблагопристойни прояви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година