Четвъртък, 30 Ноември 2023
Телец

Месечен хороскоп
Март 2022

1255

Месечен хороскоп - Телец - Март - 01.03.2022 - 31.03.2022 година

Чувствителни сте и с повече състрадателност приемате чуждите проблеми. Готови сте да помогнете и това ви прави чест, оставайки сериозни и отговорни във всякакви ситуации. Занимаващите се със социална дейност, научна и творческа работа ще имат успехи, за други периодът се свързва с подобряване на отношенията с хора, с които до скоро са били в конфликти.

Контролирайте емоциите си и не споделяйте съкровените си тайни с новите си познати, за да не останете неприятно изненадани, защото не всички са такива, за каквито се представят. До 12 март не бива да започвате нови начинания и да правите финансови инвестиции, може да загубите. По същата причина не подписвайте договори и не създавайте съдружия, избягвайте делови срещи, запознанства и разговори. След посочения период може да работите за разширяване на дейността ви или за бъдещи начинания, които ще са успешни. В семейството отношенията ви ще са хармонични, но в интимния си живот бъдете внимателни, може да останете изкушени от много внимание и да проявите лекомислие, което ще ви струва скъпо.

Отделяйте повече време на близките си, заетостта ви не може да бъде вечно извинение за отсъствие на грижи и внимание. Любовта и подкрепата им е важна за вас. През периода от 23 до 25 март се грижете за здравето си и не рискувайте в нищо. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!