Вторник, 22 Юни 2021
Телец

Месечен хороскоп
Март 2020

3118

Месечен хороскоп - Телец - Март - 01.03.2020 - 31.03.2020 година

Март е благоприятен за вашите професионални и бизнес проекти. Отговорно и последователно ще следвате набелязаната си програма, често отделяйки и повече от необходимото време, за да изпипвате детайлите, да обмисляте предстоящите си действия и съответно да спазвате договорените срокове за изпълнението им. Като резултат ще постигате професионални и лични успехи, които естествено ще ви радват.

Животът ви би бил по-спокоен и подреден, ако сте по-прозорливи и не допускате до тайните си хора, които считате за свои приятели. Добре е да се подготвени за разочарования и раздели, ако поемате чужди инициативи и отговорности, за сметка на времето и парите си. Ще запазите хората, които уважавате и цените, ако им оставите възможността сами да се погрижат за себе си, като уважавате чувствата им. В социален план също е възможен сблъсък на интереси с онези, които са свикнали да се осланят на силния ви гръб, а в един момент нещата са взели друг обрат. Бъдете твърди в решенията си и отстоявайте позициите си, защото недоволните ще се опитват да ви се противопоставят с всякакви средства. Ако считате, че сте прави, оставете ги сами да решават проблемите си, а вие се погрижете за семейството и близките ви. Честите ви отсъствия от дома могат да породят недоволството им и да възникнат конфликти с партньора и родителите ви.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година