Неделя, 26 Май 2024
Телец

Месечен хороскоп
Март 2019

4919

Месечен хороскоп - Телец - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

През март ще постигате целите си, само ако разчитате на своите сили, знания и възможности, каквито няма да липсват. Първата половина на месеца е подходящо време да приключите с текущи задачи и да обърнете внимание на нещата, които изостават в програмата ви.

Бъдете последователни в действията си и не подхващайте едно, изоставайки друго. Постоянството ще ви предпази от залитания в грешна посока и помогне да изпълните намеренията си. Постигнете ли го, обнадеждени ще предприемете нови проекти и начинания, които е добре да стартирате през втората половина на периода. Ще задълбочите партньорските взаимоотношения, особено с чуждестранни фирми и представители, пътуванията ви ще са ползотворни и създаващи предпоставки за бизнес и финансови реализации. В отношенията си бъдете гъвкави, старайте се да не критикувате и да не сочите грешките на другите. Вглеждайте се по-задълбочено в себе си и проявявайте разбиране към проблемите на обкръжението си.

Не взимайте пари на заем и разпределяйте правилно финансите си. Можете да се справите и със свои средства, ако са правилни сметките ви. По никакъв начин не се оставяйте да бъдете въвлечени в чужди схеми и да участвате в чужди проекти, за да не съжалявате. През месеца не сте застрашени от сериозни здравословни проблеми, което не изключва неразположения с гърлото. Пазете се от простуди, внимавайте с какво се храните и по-често си почивайте. Отношенията в семейството и с близките ви са спокойни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!