×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 18 Февруари 2019
Телец

Месечен хороскоп
Март 2018

5036

Месечен хороскоп - Телец - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Развитията ще са така сложени през март, че в голяма част събитията около вас ще зависят от реалната ви оценка за собствените ви възможности и обективните дадености.

Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Храните ли съмнения, инатите ли се там, където истината е очевидна и не е във ваша полза, омаловажавате ли си грешките и изтъквате чуждите – всичко това няма да ви носи очакваните резултати и доверието във вас постепенно ще намалява. Имате идеи, чиято реализация се нуждае от време, но може да сте принудени от обстоятелствата да действате с ускорено темпо, което ще ви създава известен дискомфорт. Подреждайте приоритетите си и бъдете по-търпеливи, като детайлно проучвате нещата, които ви интересуват, както и слабите страни на опонентите си, ако искате да се справите с тях елегантно и без агресия. Задграничните ви пътувания ще са успешни, но ако ви предстои постигане на договорености и подписване на важни документи е по-добре да ги планирате за след 20 март. Ще печелите доверие и подкрепа, ако сте уверени, твърди и отговорни, особено в критични моменти, в които с най-голяма сила ще се прояви ролята ви на водачи.

Обръщам внимание върху възможността през периода от 1 до 18 март да се засилят агресията и чувството ви за безпогрешност, които нищо хубаво няма да създадат, освен отчуждение, загуба на приятелства и връзки. В много отношения е за предпочитане да изчакате, отколкото да говорите, та дори и да сте в правото си. Хубавите моменти също ще присъстват в живота ви, защото до себе си имате хора, които ви обичат и вярват, но е възможно поради моментните ви увлечения да се стигне и до раздяла с партньора ви. Не бива да го допускате, защото това ще е загуба за цял живот. В личен план критичните ви дни през март са от 14 до 17, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година