Понеделник, 20 Май 2019
Телец

Месечен хороскоп
Март 2017

8983

Месечен хороскоп - Телец - 01.03.2017 - 31.03.2017 година

Ще постигнете напредък в делата и развитието си, ако съумеете да се възползвате от даденостите и възможностите си. Имате идеи, чиято реализация се нуждае от време, за да ги обмислите и осигурите тяхното финансиране. Подреждайте приоритетите си и бъдете по-търпеливи, като детайлно проучвате нещата, които ви интересуват, както и слабите страни на опонентите си, ако искате да се справите с тях елегантно и без агресия. По-лесно ще печелите доверие и подкрепа, ако съумеете да излъчвате увереността си по начин, какъвто не ви липсва в критични моменти. Тогава сте в стихията си и ролята ви на водачи е безспорна. Всъщност нещата опират до реалната ви оценка за собствените ви възможности и обективните дадености. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Храните ли съмнения, инатите ли се там, където истината е очевидна и не е във ваша полза, омаловажавате ли си грешките и се вглеждате в чуждите – всичко това няма да ви носи очакваните резултати и доверието във вас постепенно ще намалява.

Пътуванията ви ще са успешни и с благоприятни възможности за подписване на нови договори и сключване на сделки, стига да са направени до 12 март. Обръщам внимание върху възможността да се засилят агресията и чувството ви за безпогрешност, които нищо хубаво няма да създадат, освен отчуждение, загуба на приятелства и връзки. В много отношения е за предпочитане да изчакате, отколкото да говорите, та дори и да сте в правото си. Хубавите моменти също ще присъстват в живота ви, защото до себе си имате хора, които ви обичат и вярват. Не пропускайте да изразите и вие уважението и обичта си към тях,  тази взаимност ви гарантира успех в живота. Критичните дни през март са от 24 до 27, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година