×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Март 2018
Телец

Месечен хороскоп
Март 2016

4256
Март ще бъде вълнуващ за личния ви и професионален живот. Като отговорни, интелигентни, знаещи и можещи хора към вас ще насочват интереса си от много посоки. С работата си ще създавате условия за професионален просперитет, което ще се отрази и на финансовото ви положение. Мнението ви ще се чува и в политиката, от вас ще зависят условия и законодателни норми, ще бъдете търсени за съвет и ще получавате отговорни задачи и постове. Всичко това ще се отразява на самочувствието и себе оценката ви, но не допускайте те да ви отдалечат от обкръжението, защото и това е възможно.
 
Не пренебрегвайте семейството и близките си. Все повече хора ще имат нужда от подкрепата ви, за това не потискайте състрадателността и доброто си сърце, бъдете великодушни и прощаващи. Всичко това ще ви издигне на по-високо духовно ниво, до повишаване на вибрациите, което всъщност е най-важно в днешно време. По отношение на бизнеса са възможни и спадове, които могат да засилят е вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Внимавайте със съдружниците си, възможно е от там да дойдат и най-големите ви главоболия. Погрижете се по-добре да опазите своето, възможни са загуби.
 
В тази връзка добре преценявайте пред кого разкривате плановете и личните си намерения, което съвсем не означава да сте мнителни и параноични. Но към непознатите винаги имайте едно на ум. В личния ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. С някои от онези, с които споделяте еднакви интереси, мисли, възгледи и ви е приятно да сте заедно, те ще се задълбочат, с други не, но във всички случаи няма да ви е скучно. През времето 8 – 11 март бъдете внимателни, здравето ви е уязвимо, както и чувствителността, пътуванията и начинанията ви, като цяло. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.